hejhej

orkar inte skriva så mkt nu. men helgen har varit AS BRA!
i lördags var det konfirmation och jag fick en moppe och pengar!
och va med folk, mycket mysigt! <3
uppdaterar imorrn tror jag om jag orkar.
puss

28 maj

sitter och lyssnar på musik, ska kolla igenom spanskan och sen blir de sängen.
idag var det lång skola till halv 4. hade engelskauppsats, som gick bra faktikst. när jag skulle hem te mjölbytown skulle linnea dit med och kolla klänning så jag hänka på och vi kollade där och provade lite och så. sen gick vi hem to my house och åt, sen till mantorp i regnet & träna. det var jobbigt, men endå rätt kul. imorrn är det fredag and I like it! fast jag vet inte vad jag ska göra.

puss på däää

uppdaterad!

har varit en kanonbra helg med massa snygga handbollsmänniskor i ett soligt hallsberg. cupen blev ju inte sämre av att mantorps brudar kom enda till kvartsfinal i A-slutspel! dock förlorade vi matchen, mötte Skuru, ett av stockholms bästa handbollslag, så det var bara att kämpa på , 12-16 blev det. inte illa pinkat för oss!

seriespelet:
mantorp - BK Heid  16-16
mantorp - årsta AIK  39-5
mantorp - Spårvägen  22-12

a-slutspelet

sextondelsfinal:
mantorp - åstorp  12-5

åttondelsfinal:
mantorp - Backa HK 95  11-10

kvartsfinal:
mantorp - Skuru  12-16

så. kopierade resultaten från min bdb. orkar inte skriva det igen! mycket bra kämpat tjejer!
jag bombade in hela 25 mål på cupen smmanlagt (ungefär) och jag är nöjd över min insats faktiskt.

idag var det skola som vanligt. åkte till BT och hade studiebesök. riktigt kul var det, inte som man trodde. det var en "truckshow" och de visade filmer och sånt. sedan tbx till skolan och ha idrott + klf. tid. slutade kvart i 2, gött.
nu måste jag plugga in lite könssjukdomar, har sexualkunskapsprov imorrn. good luck to me!



jason castro - somewhere over the rainbow
den är gammal - den är bra

i'm in love with a fairytale



bääääääst

9 dagar senare...

veckan har  varit lugn med skola mån, tis och ons. idag har jag mycket att göra inför imorrn, vi ska ju på handbollscup -Järnvägen Cup - i hallsberg! pepp som fasen är jag!
måste städa, packa, plugga, och mkt mkt mkt mer!
hörs på söndag (tror jag)!
eller ikväll maybe?
puss

hola guapo

bloggen är lite fixad nu men det är bara tillfälligt gjort nu, ska göra om den mera.
igår var det handbollsträning igen, tränar nu i 2 veckor inför cupen! längtar
ikväll är det fotbollsträning igen, alltid roligt! hoppas bara på att många kommer!

by the way liksom, så borde väl solen komma fram snart? brillsen ligger och samlar damm i hyllan nu!
nu ska jag städa my room, byee


måndag och studiedag

idag är det studiedag. som. jag. älskar.
vaknade klockan 11. det är så skönt att veta att jag kan ligga kvar och sova hela dagen om jag vill. men snäll och omtänksam mot min mamma som jag är, gick jag upp. och åt frukost, och d i s k a d e. sedan strök (?) jag. gud vad jag är bra! hon har tur som har mig. jag har gjort alla frågorna på hemkunskapen, nästan. jag kan inte dom, och kommer inte kunna imorgon heller, när jag sitter där på stolen med läxförhöret framför mig. neej. hela dagen har varit bra. men jag hatar vädret! hela lägenheten är helt grå och tråkig för att det är grått och tråkigt utomhus. var det inte sommar nyss? om det inte var det, så borde den tamejfaan komma nu. fotbollsträning står på schemat också, halv sju. den slutar 8 o'clock. undrar hurifasen jag ska klara det med min träningvärk i mage, ben, rhoompa, och alla övriga ställen. ojojoj.  på tal om fotboll, så hade vi match igår. mot tallboda. förlust med hela 7-2! jag gjorde mål! fortfarande stolt. där har jag bott när jag var liten. det kommer upp mycket minnen när man åker igenom alla gator till planerna, och när det kommer folk som hälsar på mamma. det var ju trots allt 9 år sedan jag bodde där, i tallboda.

igår kom moa till mig på kvällen, vi gick till McDonalds. det tog nästan 1 timme, men då har vi köpt godis också. (eller hon gjorde det) väl framme köpte jag mig pommfritt (stavfel, jagvet) och en dipp. moa köpte en blåbärspaj. och en dricka. sen kom 4 coola tjejer med namn som victoria, hanna, josefine och jonna. dom satt med oss och vi flummade till tusen. sen fick vi skjuts med cykel hem. moa åkte hem från mig 11. då somnade jag.

den här veckan ska jag f ö r s ö k a att vara lite mer aktiv. (hihi) fast jag vet inte hur, jag har fotbollsträning mån och ons. och handbollsträning tis och tors. + 2 kilo plugg inklämt nånstans däremellan.

jag har även fått klagomål av en viss victoria om mitt senaste inlägg då hon menade att det verkade som om både madde (syster) OCH emelie fyllde 20 år. så var det ju inte. självklart fyllde emelie 15 och madde 20. nu är det uppklarat och alla förstår, som har ett IQ på över 60. (synd victoria, du förstår fortfarande inte...jobbigt...)
nu har jag skrivit ett långt inlägg, som ersätter en hel veckas nästan. men bara nästan.

ursäkta!

förlåt för uppdateringen.
passar nu på att säga grattis till storasyster maddo som blev 20 år i onsdags, och emelie som också blev det! <3
nu ska jag sova, imorrn ska jag kolla på emelies fotbollsmatch, och plugga ..
Puss

.

Cause every choice is a new mistake
Every turn, every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I runaway but I can't let go
I say I don't when I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go

Been everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I cant let go

andra maj

hemma igen efter en dag i stan med min bästa moa. det bestämdes hastigt imorse, men det är bäst så, hittar alltid massor fint när man bara åker. kommer bilder på det.
lägger in bilder från valborg också. en riktig bildbomb hoppar in i bloggen! enjoy
funderar på om man ska ta på sig skorna och ta en löparrunda, det behövs verkligen! och ja, jag vet att jag säger det jämt, men gör det aldrig! har ju match imorrn, så måste göra det känner jag. plugga lite på svenskan också, det behövs.


valborg 09'
        


lkpg med moa'
     

hejdå bloggen!


svenskaplugg i solen

sitter vid datorn på altanen. ska egentligen inte sitta vid datorn nu i det här fina vädret - men jag var tvungen att kolla upp lite fakta om en författare.
är hos pappa nu, han hämtade mig hos mamma förut. jag har klippt gräset, duktigt! funderar på att gå ut och springa också, det behövs verkligen! men först måste jag jobba med svenska arbetet ett tag. idag/ikväll ska jag nog va med moa tror jag, vi får se vad vi hittar på! är väl ute med tanke på vädret! (#)
kan ju berätta om igår när jag endå håller på!

jag, emelie, linda, johanna och johanna gick till moa där vi grillade och myste. sen gick alla tjejer utom jag och moa till tåget, dom skulle åka till skänninge. då gick moa och jag runt i mantorp, och mötte alla killarna, dom skulle åka moppe till skänninge. så då åkte vi med dom! fast de var inte alls kul där så vi åkte hem efter ett tag, va bara där typ i en och en halv timme eller nått sånt. när vi åkte moppe hem höll jag på att frysa ihjäl seriöst! det var så jävla kallt! mina fötter va helt döa! *östgöte?* hihi
bilder från igår kommer antingen inom några minuter eller ikväll , eller någon annan dag!

RSS 2.0