summer glow (?)


mantorp by (summer) night

skola idag som vanligt. kom hem vid 4 - hatar att ta kvart i fyra tåget hem, det är så fullt och varmt och luktar skit av allt folk! usch. sen när jag kom hem började jag plugga på spanskan. pluggde sen tills halv 7. åkte in till mantorp och gick på gudstjänst. sen hem igen och fortsatte plugga. lite kortfattad dag, orkar inte mer nu. måste plugga igen lite!
jag har spanskprov imorrn om ni inte har förstått det!
puss på schinkan!

smile for the camera!

nu är jag hemma från att ha firat syrran (18) hela kvällen!
dock blir det plugg nu, hemkunskap som tydligen skulle vara ett svårt läxförhör på, k ä m p a
skolan idag var helt OK, mycket flumm på schemat!
en bild kommer också, på en snygg tjej.
kan ju inte heller glömma att säga grattis till min älskade victoria! 16 år idag, händer inte varje dag!
puss på dig snygging!



måste ju tilläga att dom bästa låtarna har jag på mobilen!
bl a.
runaway - darin
love story - taylor swift
what hurts the most - cascada
if u seek amy - britney spears
hurtful - erik hassle
hope and glory (acoustic) - måns zelmerlöw
m u m s

nu är jag på G igen!

har ju somsagt haft fullt upp hela veckan, men nu är jag på G igen!
ska försöka uppdatera så gott det går, dock är det inte riktigt lika mycket i skolan som förra veckan, men som det ser ut nu är de så här:

måndag; skola + fira min syster jennifer som blir 18! plugga om jag hinner.
tisdag; skola + hemkunskapsläxa tills idag. stan med mamma! plugga
onsdag; skola + ev. gudstjänst i kyrkans hus 19.00. plugga.
torsdag; skola + ev. ut och springa, fantasy bok utläst + recension inlämnad, matteläxa och spanskaprov. valborg!
fredag; ledig idag. inget bestämt!
lördag; p a r t y hos yohänna? (Y)
söndag; eu-moped utbildning hela dagen i lkpg!

det kommer säkert bli mer saker också, usch på 8an säger jag bara!
idag blir det lite plugg på hkk och spanska (?) och sen ikväll är de Wipeout!
puss!


hej

jag har varken tid eller lust att blogga
men idag är det iallafall fotbollsmatch
men det är struligt så jag kanske inte kan följa med!


söndagkväll

igår: var med moa och vi gick till macke, där affe, adam, viktor, danne, alle, sam och larssa var . jätte sköjj med mycket röjj! haha nu fick jag till de . gick hem runt 12, somnade direkt.

idag var det östgötaläger hela dagen, det gick rätt bra för en gångs skull. sen hem och ta det lugnt i några timmar, sen ner till klämman igne och skulle döma några småtjejer, ganska kul, men gört mest för pengarna!
nu blir de duschen och lite plugg, puss


2009-04-16

hann inte med att skriva ngt inlägg igår, eller jag hade ingen lust. det var lång skoldag till halv 4, sen handbollsträning & direkt på det en fotbollsträning, så kom inte hem förrän vid kvart i 9 och då orkade jag inte.

idag hade jag sovmorgon till halv 9, vi skulle kolla på nån dansuppvisning. förövrigt så var väl skolan idag okej, inte det roligaste direkt. har pluggat & sovit idag, har teknikprov imorrn ju! måste ha VG!!
p u s s

jag är sämst på rubriker!

då var skolan igång igen. rätt trevligt faktiskt, för idag är en chilldag! hade hemkunskap, idrott och klassföreståndartid. på sista lektionen kollade på vi vår rättegångsfilm som vi gjorde i 7an. tjejerna och killarna har gjort varsin, och vi visade upp dom för 7D, as pinsamt men roligt! slutde kvart i två, sköönt.

idag är de ingen träning eller något, inte så kul. finns inget att göra då, förutom att plugga då, men vi har inte teknikprov förrns på fredag! men man kan ju alltid börja..? puss

(#)

hade träningsmatch mot MAI idag, vann med 3-2! de satt feejnt.
nu är jag hos mammi, åt nyss.
imorrn äre skola igen och jag längtar!

Grattis Evelina!


vädret

godmorgon!
haha, jag och moa cyklade ut till veta för att gå på gudstjänst klockan 10. så vi var där tio i ungefär. men gudstjänsten var ju inte i veta, utan VIBY! så vi cyklade hem och moa pappa skjutsade oss till viby, dock kom vi 20 mnuter för sent! haha. jag ska ta det lugnt nu på dagen, är väldigt trött. måste läsa i min fantasybok kom jag på nu! ikväll ska vi tjejer till vallerstad (H) bääst.


igår var vi (jag emelie linda moa anton philip alexander daniel & sam ) hos linda och badade / rökte vattenpipa / pratade. mycket mysigt :) syster hämtade mig moa och sam vid 1 ungefär. bra kväll!

pusssss ♥


påskafton

igår var vi 4 tjejer ute lite. gick mest omkring och chillade och skrattade. ett tag var de prat om att åka in till vikingstad och gå på fest men vi palla inte de sen. sen senare på kvällen kom philip och anton in till mantorp, och vi gick in och satte oss på emelies altan och prata och så. åkte hem vid kvart över 12 , bra kväll!

vaknade nångång vid 10, åt frukost och la mig här lite. idag ska vi åka till farfar och irma och äta påskmiddag. sen ska jag hem igen, för att senare åka till linda. blir nog bra (y)

http://www.youtube.com/watch?v=X5WeeqsJNAI
kolla in - så bra!


for once, can't you just shut up?

igår var en trevlig kväll ute. moa och jag var ute lite och träffade lite folk. alltid trevligt :) sen orkade jag inte gå hem så sebbe skjutsade hem mig, snäll som han är :)

idag är det långfredagen, och jag har no plans for tonight. får se om det dyker upp något kul senare. nu på morronen har jag och pappa legat och kollat på mopeder, fanns flera helt nya som vi ska lägga lite bud på senare kanske. hoppas hoppas! nu börjar det lukta frukost och Alvin och gänget är på TV:n, så hejdå!
puss


torsdag

var i stan igår med emelie. andra gången på tre dagar. kul är det i alla fall, hihi. denna gång köpte jag med mig en korallfärgad t-shirt och en ljus jeans "t-shirt". båda från monki :) på kvällen var det fotbollsträning, sedan efter det åkte jag hem till emelie.

idag är det skärtorsdagen, så ikväll ska vi hem till mormor & morfar och äta lite påskmat. annars så ska jag ta det väldigt lugnt idag. puss

13:34

klockan är halv 2 och jag har redan hunnit med att äta frukost och glo på tv, städa köket, vardagsrummet, hallen och tvättstugan! dock har jag mitt egna rum kvar att städa. idag är det ingen träning heller så det är ju skönt. snart ska jag be min kära syster att färga håret på mig, men hon är väldigt seg! ikväll ska jag och emelie hitta på något tror jag. vill göra något, orkar inte sitta hemma och uggla.
är fortfarande inte säker på jackan heller... men jag tror jag behåller den pga att det nästan inte kommer in något nytt i affärerna mer. det är så dåligt! våren har precis kommit och endå är nästan alla vår jackor SLUT?! så är det varje år, skärpning!
någon mer som tycker det är dåligt, eller är det bara jag som är sent ute, år efter år?
förresten så är jag vääldigt sugen på en liten fest & en tjejkväll med, skulle sitta fejnt!
puss


måndag!

nu var det ett tag sen igen... min helg har varit bra iallafall. igår var jag och några mer tjejer med i norrköping på Östgöta Cup (handboll) med p-94/95. dock spelade vi bara 1 match på 25 minuter, sedan gick vi åka hem eftersom vi förlorade! men det var kul det lilla vi spelade!

Påsklov, äntligen! idag var jag i stan med mamma och mina systrar. köpte med mig en jacka och 2 paket hårfärg. ska färga det imorrn hade jag tänkt mig. är inte 100 på jackan, inte riktigt säker på om jag ska behålla eller lämna tillbaks. kollar in den mer noggrant imorrn! den är beige-grå, lite i färgen "mullvad" om ni fattar?
direkt när jag kom hem slängde jag ihop träningsgrejerna och cyklade ner till fotbollsträningen. vi var 12 stycken idag, rekord! ett helt lag till och med! haha.

nu ska jag kolla vad min käre syster gör, kanske blir att kolla på någon gammal disney klassiker med massvis med popcorn? ja så gör vi.


jeans - bikbok
linne & långärmad - h&m
sjal - systers
+ vita tygskor från h&m och en liten väska från monki!

puss

2 april

2 april - grattis andreas!
idag hade vi temadag i skolan, as göddigt väder är de nu med också! schteek (H)
fick sluta tio i tre, 40 minuter tidigare! kom hem och duschade, nu måste jag plugga . jag vet jag har sagt det varje dag den här veckan men jag hinner inte! :s vet inte vad jag egentligen gör som tar sån tid! det här kanske?
igår fyllde sam också, grattis :)
kanske ett till inlägg ikväll -  om jag inte pluggar! ;)

pussssen

första april

det känns så bra att skriva 1 april, det är verkligen vår nu. på riktigt. idag var det skola som vanligt. på spanskan hade vi muntligt prov. jag var modig och började, fick MVG sa han direkt när det var klart. så det kändes gött! slutade halv 4, jag struntade i handbollsträningen idag eftersom vi inte skulle ha någon "seriös" träning, så kan jag lika gärna vara hemma och plugga och istället träna fotboll ikväll.det är ju endå träning på fredag! fredagar är dessutom roligare eftersom vi tränar med killarna. nej nu måste jag verkligen städa rummet, så det hinner bli klart innan mamma kommer hem! och så måste jag plugga. fick lust att göra såhär idag! enjoy
dagens +
MVG på spanskan
det är vår!

dagens -
redig utskällning på fysiken...INTE BRA
prov på fredag = plugg till tusen
jag vill till stan NU men måste vänta tills påsklovet!
kisses / r.

RSS 2.0