090731

bilder från kreta kommer snart. jag ska till moa nu och sen ska vi ut och springa. later

090725

hej bloggen. gårdagen hos johanna var trevlig. kunde dock varit roligare. det var inte så mkt folk och det var inget drag. men sen framåt 12 började vi dansa så då blev det ju roligare. tack för kvällen, speciellt till johanna & mina bsta tjejer som jag kommer sakna jätte mycket !






Hon är bra den här tjejen <3


     

idag har jag inte gjort nått mer än att äta frukost & sitta lite här. det jag ska göra nu är att duscha och sen packa i det sista innan vi drar! planet går 20.00 & vi åker härifrån 14.00! ni får ha det bra för det ska jag! Pusss

Mobilen är inte med!

090724

mobilen laggar sänder så jag visar imorrn istället. mååste lagas! ååh vad jag hatar den just nu alltså. baajs!


090724

hej kära blogg. idag vaknade jag runt halv 12 om jag inte finns fel. gick upp och åt och packade ihop lite grejer. kvart i 2 tog jag tåget till mamma, och nu sitter jag här. jag är i full färd med att packa! det är så himla kul o packa tills man ska utomlands! haha, de flesta hatar att packa, men inte jag. för jag älskar det.
ikväll är det fest hos johanna den snygga som gäller! fast det blir lugna puckar för mig eftersom jag ska upp och springa imorn innan vi drar! gud va skönt det ska bli alltså. jag ska slänga upp lite bilder på allt pick & pack, och senare kommer en bild på kvällens outfit! måste tillägga att jag hatar ordet outfit, det låter så otroligt töntigt! men jag skriver och använder det endå, vad ska man annars skriva? lite fränt är det ju endå, outfit liksom... ha-ha onödig text.



        
de här har jag inte glömt iallafall - det blir lite jobbigt annars ;)
puss



090723

hej bloggen. sitter och lyssnar på musik just nu på spotify som jag just fixat. Yohanna - is it true . otroligt bra är den! idag har jag varit i stan med moa & emelie. jag fick med mig 2 björnborg trosor och en svart bikiniunderdel hem, behövs nu inför the trip! sedan satte vi oss på mcd, träffade David och Andreas. efter det följde de oss till stationen.

eftet lkpg åkte jag hem och handlade och lagade mat med pappa. sen topg jag cykeln till moa, vi skulle kolla på Yrrol på VHS hos henne, min film. men hennes VHS var knasig så vi åkte hem till mig igen. grejen var att hon hade spolat min Yrrol-film i henns VHS så den hade gått sönder efter typ halva filmen. min Yrrol ! jag ska begrava den... så istället kollade vi på Lejonkungen 2 med popcorn som sällskap. treevligt!

nu är mobilen ikopplad, så här kommer bilder ifrån måndags i pilkällan med mina bästa tjejer!

        

     

nu är klockan mycket, godnatt säger jag.
Puss


090722

hej bloggen. sorry för den kassa uppdateringen men jag har haft fullt upp! igår på dagen bokade mamma&jag resa till Chania på Kreta! åker lördag-torsdag & det ska bli såå sjuukt skönt! så efter det åkte vi till lkpg & köpte resväska och sen in till stan och växlade pengar. sen träffade jag David, vi åkte hem till han och kollade på film o så, mysigt. sen hem vid 11. <3

idag så var jag&mamma och handlade lite behövligheter inför Kreta och sen köpte vi en bikini till mig! sedan satte vi oss på Café Gusto med L-L, mammas kompis. pratade&så, sen jäktade vi vidare till mormor&morfar för jag skulle klippa gräset i värmen, men de skulle till lkpg sjukhuset akut, morfar har vätska i lungorna :/ så vi åkte och hämtade upp moa och sedan for vi till mjölby och till skogssjön! det jobbiga var att det blev molnigt när vi kom dit, så vi var inte kvar länge utan åkte hem igen:) hemma åt vi god mat, sedan ner till minigolfbanan med mamma, moa + L-L. efteråt gick moa&jag hemåt, och då fick vi för oss att åka in till lkpg och gå på utebion, så det gjorde vi!

nu är jag hemma från lkpg, själv hemma. vi träffade David där också. filmen hette typ O Brother, where art thou eller nått i den stilen. nu vet ni vad jag har gjort och nu ska jag lägga in lite bilder. det låter jääätte jäktigt men det har inte varit det. allt är ihopskrivet men det får ni leva med!



det funkar inte att lägga in bilder, min mobil är glapp eller nått sånt skit!

puss


090720

hej igen bloggen! jag är jätte pepp på att uppdatera nu när bloggen är så snygg, hihi.
idag på dagen var jag med emelie & moa, sen kom linda & johanna in hit. först fick jag en födelsedagspresent av linda, bh&trosor, jätte fint! tack älskling!  sedan tog vi mopparna till citygross & köpte fika, och åkte sen till pilkällan utanför sya och satt där och pratade och skrattade, och hade det väldigt mysigt. bästa kvällen på länge!
egentligen skulle jag ju lägga in bilder från kvällen, men det funkar tydligen inte att koppla in mobilen så jag försöker igen imorrn! ni är bäst tjejer & jag älskar er vääldigt mycket! <3

090720

hej bloggen. jag har varit ute och sprungit idag, ca 4 km. jag säger bara en sak, jag har världens sämsta kondition! usch den är i botten nu alltså. nu har jag duschat och ska klä på mig, sedan äta om jag hinner det, för jag ska ta tåget till emelie. henne har jag inte träffat på ett tag nu, hon har ju vart på Gothia! det gick ju bra för dem där också, hon är bra den bruden. vi har inget bestämt om vad vi ska göra nu på dagen, men senare skulle vi nog va med linda & moa också. det var länge sen vi 4 var. får se om vi ska va hos linda, empan & jag är sugna på det! ;)


min fina tjej , puss


090719

J A G  <3  H A N D B O L L



jag måste köpa de här!

090719

hej bloggen. jag har inte uppdaterat för att jag har haft annat för mig. fast jag kommer inte ens ihåg vad. jag har väl helt enkelt inte haft lust! jag vill tacka victoria, hon har gjort om designen nu på min blogg. den är jättefin! hon är bäst alltså. hennes blogg heter victoriaisabells.blogg.se och den är riktigt bra, den rekommenderas!
igår var det poolparty hemma hos emma, det var riktigt najs. träffa mycket trevligt folk också! ett plus.
så tack emma för kvällen! <3

min morbror med familj har ju somsagt varit i stugan, och idag kom dom tillbaks till mormor&morfar. vi åt och umgicks, sen skjutsade vi dem till stationen i mjölby. mamma & jag kanske ska åka dit ner och hälsa på dom, hoppas verkligen det! här är 2 bilder på Amanda, hon är drygt 3 år och världens gulligaste tjej!

   

puss

090715

hej bloggen. nu har jag lite bråttom. jag måste duscha och fixa mig lite snabbt, sen ta moppen hem till mormor&morfar och träffa min morbror med familj! de bor i skåne så det händer inte att vi träffas så ofta. vi ska äta lite "sommarbuffé" som mormor kallar det och sen ska de vidare till sommarstugan! jag ska iallafall försöka ta lite kort!

idag har jag iaf varit ute och sprungit + styrka. min kondition ligger verkligen på botten nu så jag måste verkligen hårdträna nu, som jag gör. faktiskt! puss

090713

16:11: funderar starkt på att göra om designen på bloggen, igen. jag trivs inte riktigt just nu.
men så är det ju alltid. hihi
jag får se hur jag gör!



16:28: nää, jag orkar inte fixa den.
inte nu


090713

grattis lisa, 15!
idag är en bra dag har jag bestämt. jag gick upp ganska tidigt (9.20) och åt frukost. sedan tog jag en löprunda på ca 2,5 km. efter det styrka. riktigt bra av mig tycker jag! nu ska jag städa rummet + fixa iordning i garderoben. känner att det är dags nu, att rensa bort allt jag inte använder. jag fick lite inspiration av dig, victoria!
så det ska jag göra idag, och sen kanske klippa gräset också när jag endå är i farten!
måste bara tillägga att jag är hela beroende av Michael Jackson, hans musik är ju bääst! att jag inte lyssnat lika mycket på honom tidigare? tacka gud för honom och spotify!


slänger in en bild nu, direkt efter löpning! eeeuw.

090712

idag åkte jag och mormor till sommarstugan och klippte buskar och gräset. vi var borta hela dagen, det var trevligt! nu är jag 370 kronor rikare och det känns bra! ikväll tror jag att det blir bara och vara hemma, jag orkar nog inget idag faktiskt. men imorgon är det ny vecka och nu ska jag verkligen börja träna hårdträning! det behövs verkligen känner jag. och nu säger jag det inte bara, jag ska verkligen!

puss


090711

förlåt victoria, men jag klarade inte av färgen så jag bytte tillbaks!
idag fick vi mail ifrån östgötaledarna om en till tränings med fyspass inräknat den 29/8. gissa om jag fick ångest när det stod "vi kommer ha ett fyspass på förmiddagen då vi ser vilka som har hållt igång sommarträningen." och nått i stil med att man ska träna hårt nu i sommar. ååh! jag har ångest över att jag inte tränar så mycket som jag ska men endå gör jag inte det! jag orkar helt enkelt inte. fan va dåligt av mig.


090710

nu är klockan 23:35 och jag och mamma har precis kollat klart på Mamma Mia! innan det åt vi god mat och spelade lars winnerbäck. jag är fortfarande lika seg som jag har varit dom senaste dagarna men det är väl vädret som gör det antar jag. nej om man skulle ta och lägga sig tidigt för en gång skull...?

Puss


090710

vaknade runt 12 idag. nu är klockan tio i två och jag har fortfarande inte gjort något. förutom att äta frukost.
jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. men eftersom vädret inte är det bästa finns det ju inte så mycket att hitta på men nåt ska det väl finnas. jag behöver åka in till lkpg och lämna in min mobil för den är konstig, får se om jag gör det idag eller hur jag gör. jag lyssnar på musik nu iallafall och det är bra.
Puss


090709

nu 4 timmar senare är bloggen lite iordninggjord och fixad! det är väl lite småändringar som ska göras men inget stort!

ska försöka ha det här utseendet länge nu för det är så mycket jobb med att ändra. hoppas ni tycker om det för det gör jag.

ikväll händer det inget. jag är alldeles för trött för att va med nån även fast jag sov 12 timmar inatt. min syster verkar vara lika trött så det blir visst vi 2 hemma ikväll framför tv och dator. alltid trevligt !



love


090709

  svartvit                         färgstark                           normal              





                                                    love

090709

var i stan igår en snabbis. ett par vita slip-in, ett halsband och en röd-vit tunika/klänning fick äran att följa med mig hem.
sen stannade jag i mantorp på väg hem och var med sam, kalle, alex och vigge! det var inte kul, så emelie, johanna och linda hämtade upp mig med mopparna så åkte vi till citygross och köpte flööt och sen åkte vi ut till linda och myste. sedan åkte empan och jag hem vid 11, jag va tvungen att köra för emelie inte orkade, haha det var kul! beeu

  
så jääävla snygga!  ge mig någon ?




090708

hej igen! jag är glad igen, för nu är jeansen inte stora längre? haha shit asså vad är de här för nått? först lagom, sen stora, sen lagom... hoppas de fortsätter såhär iaf. ska städa rummet nu, har inte gjort det än, det är tröökigt. ska kanske in till Määntorp sen och träffa Sam & Alex. men inget är bestämt än, så whateewah!

Puss från en glaaad tjej!

090708

var hos julia igår, väldigt kul och tack till alla!
jag och moa gjorde iordning oss hos henne, och då när jag provar jeansen jag precis har köpt, så visar det sig att dom inte passar längre?! vafan är det för jeans då? då blev jag as sur och opepp, men det kom tbx när vi skulle åka. så nu vill jag åka in till lkpg och se om jag kan ev. byta dem eller nått. fan va sur jag är nu alltså.

iallafall så är jag hemma nu, sov hos moa igår tills idag. ska nog bara ta det lugnt idag och fixa iordning rummet.



puss


090707

hej!
vaknade runt 10 idag, kände mig tvungen att springa eftersom jag inte kommer göra det imorgon, så jag bytte om och sen gick jag ut och sprang. när jag kom hem gjorde jag styrka. nu sitter jag här ganska nyduschad, har precis ätit frukost.
idag ska jag in till mantorp och träffa moa på dagen. sedan på eftermiddan/kvällen fixar vi iordning oss inför kvällen. vi och många andra ska till julia, riktigt kul! så idag är jag glaad.
slänger nog in en kvällens outfit antingen idag eller imorgon. ni får hållas!

Puss


090706

hej igen
har inte skrivit nåt här på ca 1 vecka. har inte haft nån lust och så var jag så trött på bloggen. nu har jag gjort om den och fixat i typ 2 timar men det är bara nått jag har nu ett tag tills jag vet hur jag vill ha den. om jag har tur kanske nån kan fixa den åt mig :)

idag var jag i nkpg och skulle köpa tändningslås till moppen eftersom den har blivit stulen och alltså är trasig nu, den är hemma. men vi köpte aldrig nått, vi ska ta ut det andra, trasiga först. istället köpte jag ett par jeans som jag har letat efter i min storlek. jag letade eftet 26/34 för 25 var för litet i lkpg men i nkpg var 25 lagom, konstigt. men det är iaf bra att jag har jeansen nu. de är så snygga!


RSS 2.0