090630

sista juni.

idag är jag trött. saknar alla kompisar. vill inte jobba mer. vill träffa moa. iallafall prata med henne. jag vill vara o bada och umgås med kompisarna på dagarna och inte jobba. det känns som om sommaren är slut. jag vet låter helt konstigt men det känns så. tur att det inte är sant iaf!

de här med michael jackson. jag var inte nått jättestort fan av honom, jag tyckte mer att han såg läskig ut. men hans musik är ju så otroligt bra. synd att han blir känd igen när han dör. att han var tvungen att dö för att få den uppmärksamhet han förtjänade. det finns ingen artist som kan jämföras med honom. ingen.


090629

jag har inte uppdaterat pga helgen. eftersom jag jobbar i veckorna vill jag ju va med kompisar o va ute o sola&bada så mkt som möjligt så därför har jag inte tid till att uppdatera. och så äre ju bra väder så ja orkar inte sitta inne. men iallafall så var jag på ikano idag med pappa. köpte mig ett par mörkbruna bikinitrosor med knyte i sidorna. har en överdel som passar till mörkbruna trosor så jag var tvungen att köpa ett par för de trosorna jag har nu passade inte alls haha!
efter ikano när jag kom hem sprang jag + styrka. det behövs! nu ska jag plocka iordning lite i rummet, käka, tv kanske och sen sängen! imorrn upp igen halv 6! fyfan.
Puss


090624

jobb idag igen, dock lite roligare! orkar inte skriva det jag gjort, vem fan bryr sig liksom!?
när jag kom hem bytte jag om, sen gick jag ut och sprang vetarundan och sedan hem igen, ca 5 km!
efter löpningen är det styrka som gäller, gjorde det och sedan, alltså nyss, åt jag jordgubbar, glass och grädde!
nej om man skulle ta och duscha, jag är ganska svettig, eller var.
Puss


090623

ja, jag vet att det inte blev någon uppdatering igår. egentligen har jag ingen lust att skriva nu heller, men plötsligt fick jag en kick. så nu jävlar ska jag skriva och ni ska läsa så ögonen rinner!

igår jobbade jag, från 7 till 16. det var bland det tråkigaste jag har gjort om man får säga så. de sakerna jag gjorde under den 9 timmars långa arbetsdagen tog väl ca 3 timmar. de resterande timmarna satt jag och kladdade på ett papper framför en frestande dator som dock var avstängd, och så fikade jag. eller fika är nog inte det rätta ordet, de andra drack kaffe och jag drack vatten-oboy. ni vet varmt vatten och sen pulver kakao typ. det är ganska gott, fast jag är helrre och badar. jag vet att jag låter väldigt negativ nu, men jag är faktiskt glad över att överhuvudtaget ha ett sommarjobb. jag får faktist 480 kronor per dag! den ni.
när jag kom hem var jag med grabbarna, vid 10 ungefär kom vi på att vi ville bada så vi badade hos kalle. det var kallt. jag ångrade att jag badade direkt efter, men va fan, lite spänning i tillvaron är bara ett plus! hihi
innan vi badade gjorde vi inte så mkt, jag körde lite på larssas moppe, en cross-moppe. han var hypernervös men jag klarade det galant. han visste inte att jag har skills på det!
jag var även lite med moa och evelina, men jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket av det. jag vet det låter som om jag är helt stööörd men jag har no memory!

idag då. ja idag  var jag ledig pga att min fader fyller hela 50 bast today! grattis till han, världens bästa.
jag och systrarna Kvist skulle ju vara hemma och hjälpa till med disk m.m men jag drog till kalle med moa och linda och badade. där va några grabbs. vi badade lite sen drog vi till lillsjön istället. mycket roligare! det var jag, moa, linda, philip, filip, larssa, adam ståhlis, mackan, danne, alle och sam. det är riktigt kul med dom! vi kom hem runt 7, jag skjutsade hem sam, sen åkte jag hem. då var det ganska mycket folk här så jag stog och diskade på högvarv så att det inte skulle bli tomt på glas och bestick och sånt. sen gjorde jag inte mycket, satte mig här i mitt rum med systerns laptop och kollade igenom alla inlagda bilder på bdb, och såklart kissies.se och victoriaisabells.blogg.se , mina favoriter!
nu kom jag på att tänka på att om jag skulle råka radera allt det här. jag skulle bli så oerhört arg, jag skulle fan börja tjuta och dampa lite. vet inte varför jag skulle börja tjuta, det är väl liksom inte så himla intressant text. men det är att jag har suttit och skrivit här i typ en kvart nu. därför kopierar jag den ifallatt! hihi

nu rinner era ögon hoppas jag, det skulle mina göra iallafall. rena romanen det här!

                                                                                           jag idag
                                                                                    

shorts - H&M
linne - gina
Jeanströja - Monki
armband - mammas som jag köpt till henne och som jag använder, hihi


ni kan gärna kommentera när ni läst klart hela inlägget, så vet jag hur många det är som orkar det! puss :)

090621

det har varit en bra dag idag! jag moa och eve åkte till öjebro och dom badade. tog ju moppen, haha! sen vid halv 3 åt familjen och mormor&morfar fika och öppnade presenter. jag fick pengar, underkläder och sen ska jag få välja smycke/klocka av mamma! och så fick jag ju moppen.
18.00 var det match, 2-1 förlorade vi med, de gjorde mål i slutet av andra, så det var jävligt surt.
efter matchen, vid 9 ungefär, åkte jag moa och linda till alex och lämnade hans byxor, moppe igen haha! sen åkte vi hem, och nu sitter jag här. måste snart sova, börjar jobba imorrn! arbetstiden är 7.00 till 16.00
alltså är hela dagen borta, och det ska ju bli fint väder nu!
faan. men jag gör det för pengarna!
när det är tråkigt tänker jag: pengar pengar pengar!
haha hoppas det hjälper!
så jag kommer inte uppdatera så flitigt pga det.
Godnatt!


min dag idag!

yeeeeey 15 idag!
har inte fått nått än, förutom moppen då!
mormor&morfar o mamma kommer runt 2.
ikväll kl 18.00 är de fotbollsmatch och jag är aspepp!
nej det här får räcka, jag är inte pepp på att skriva just nu!
Pusss

de perfekta jeansen



jag är kär i dem båda! love

090620

godmorgon bloggen!
klockan är 10:51 och familjen Kvist är i full gång med att städa huset. madde hade ju somsagt fest här igår, så när jag kom hem såg det bokstavligen talat ut som en b o m b hade slagit ner överallt! mat på golvet, sönderslagna glas, knäckebröd på halva altanen, kletiga bord efter alkohol med mera! hela huset sov när jag kom hem vid kvart över 9. jag står inte ut med den röran så jag började plocka iordning och nu är det snart klart! måste ju vara fint tills imorrn!
15 år 15 år 15 år!

gårdagen då, den spenderades ju hos alexander. det var kul , roligare än vad jag trodde att det skulle bli! vi var väl ungefär 25 pers, trevligt trevligt. ingen sömn blev det heller, så nu är jag skapligt trött! hungrig också! hos han fick man minsann inget att äta, så jag har inte ätit sen klockan 5 igår, och då åt jag bara 2 tunnbrödsrullar.
usch vad jag känner mig äcklig, måste fan duscha också.
jag funderar fan på att gå ut och springa, alltså att börja redan idag med sommarträningen, för att springa bort illamåendet, tröttheten och allt!
vi hörs bloggen!




19 juni - midsommar

glad midsommar alla!
har vart lite struligt med vad jag ska göra idag men nu är det bestämt tror jag! moa och jag ska ta oss till alexander, där är filip med, vet inte vilka mer, men det blir nog trevligt får vi hoppas. kanske tar oss tillbaka till mantorp sen igen, och träffar folk här! (observera tar oss till, vi vet inte hur än!)
hoppas vädret spricker upp. det känns som det var väldigt många år sedan det var sommarhetta på midsommarafton!? alltid ska det vara moln som regnar på oss. hoppas det spricker upp till kvällen iallafall!
min syster madde ska ha fest här, dom kommer börja ramla in här vid 3hugget, så jag ska väl kanske ta och fråga henne om hon behöver hjälp, jag är ju trots allt hennes lillasyster :)

nu är det bara 2 dagar kvar tills min 15års dag. jag lääääängtar!

090618

igår åkte vi på roadtrip till Gränna! myste tillsammans med Moa, åt glass & jordgubbar och hade det trevligt. kom hem igen runt 18, då gick vi direkt ner och tränade fotboll, bra dag! <3

idag sov jag ut som vanligt, sen åkte jag med pappa och jenna (syster) och köpte moppehjälm. grattis jenna till körkortet! hon körde och jag satt fram, pappa satt bak, haha. senare blir det handbollsträning och sedan blir det att vara ute tror jag, puss!


            

090615

har  varit en riktig slappis dag idag. gick upp och kollade hsm2, sen kom emelie, vi och mina systrar spelade spel, sen skulle hon hem igen. nu gör jag inget, det enda jag ska göra idag är att träna, ikväll.
bilder har jag inga, bara gamla och tråkiga. så ni får stå ut tills det blir några tagna. ni ska vara glada att jag ens uppdaterar! (om det ens är någon som nånsin läser detta...?)

hejhej

090614

kom precis hem från motala. spelade fotbollsmatch mot MAIF, förlust med 5-2. riktigt dålig andra halvlek av oss.
nu ska jag göra nått att äta, blir macka & fil. sedan en glass! ska också klippa gräset, man måste ju passa på att va ute nu när det äntligen blivit lite sol på himlen!

på återseende!


090613

har kollat klart på em-kvalet. Sverige vs. Polen
slutresultat: 32 lika.
rätt bra match.
jag skulle ju egentligen ut och springa nu efter matchen, men jag bara kollar ut och tänker. NÄÄÄ. det känns inte så lockande, faktiskt inte. jag skiter i att springa, det faller inte in i min smak. även fast det skulle vara rätt bra och göra det, vi har tester på träningen på tisdag och jag bara känner hur jag inte vill att det ska bli tisdag. jag kommer dööööö. snacka om en jobbig död.

om hela sommarlovet ska vara så här tråkigt så kommer det inte va kul. snälla snälla solen, kom fram tills min födelsedag. bara 8 dagar nu. sen sitter jag på en moppe. utan fungerande blinkers = ingen vänstersväng. haha dax att åka till verkstan.
nu ska jag göra nytta, hejdå!

gråa tråkiga lördag :)

sitter hemma hos pappa nu. kom hit för ett par timmar sen, då städade jag iordning köket, systern min har haft fest igår och det var minst 30-40 flaskor/burkar i köket! alltud kul att hjälpa till en bakis syster... ;)
lyssnar på milow på spotify nu, han är så bra!
ayo technology - milow
you don't know (acoustic version)  - milow
dessa är riktigt bra!

ikväll tror jag att det blir lugnt, men jag vet inte. vill inte bara sitta hemma, sugen på att göra något. problemet är vem/vilka jag ska vara med och vad vi ska göra! vädret är ju fortfarande piss.
jag som funderade på att gå ut och ta en löparrunda, men det är lite för kallt för det nu!



milow


här kommer det igeeeeeeeeen!

jag känner mig jätteduktig idag! är på 4e inlägget redan, haha lite nörd men endå.
idag har jag inte åstadkommit något, bara tagit det lugnt och diskat. (lite hade jag visst gjort?!)
ikväll är det talang på dumburken och jag har paxat soffan! haha, har inte kollat på det så värst mycket, men vafan! talang är talang liksom!
det här blir nog de sista inlägget för idag, men man ska aldrig säga för mycket... maybe i'll be right back...?

och vädret... det är ju förfan höstlov som de känns nu? jag ahr inte ens känt luften ute, jag bara ser framför mig hur kallt och burrigt det är. usch, sommarlov ska vara sol & bad & kompisar & glass (och blogg, haha. liiite nörd)

back in the blog!

klämde in lite english där, haha!
fixade till headern och annat, duktigt tycker jag!
idag blir det bara att ta det lugnt tror jag. just nu sitter jag och funderar på om det är nått bra på MTV, typ the hills?
det är så jäääääkla bra!
förresten, vi fick ju betygen igår också! har höjt mig i 4 ämnen som jag hade "bara" G i, så nu är det bara 2 kvar, och dom kan jag fixa till om jag vill, och det vill jag
- i höst.



flo rida!


dags med en bild!



jag på skolavslutningen
klicka för att se större!

hej jag har ingen rubrik

nu har vi sutat 8an och de är gött! orkar inte prata eller skriva om igår, det är onödigt tycker jag. idag blir det att ta det lugnt på dagen, sen ikväll veet jag inte helelr för den delen. ska nog göra om bloggen lite är så jävla trött på den men jag har inga idéer eller något, så whatewaaah
kommer säkert ett till inlägg idag...eller nått.
puss

tolv:fyrtiofem

godmorgon!
idag blir en lugn dag. ligger i soffan och halvkollar på the hills. har aldrig tittat på det innan men det är riktigt bra!
mår fortfarande inte helt bra. jag skulle nog inte varit med på fotbollsmatchen igår, som vi vann. jag tar det lugnt idag så jag verkligen är frisk till skolavslutningen! herregud, skolavslutning. det är inte långt kvar! känns som om det var typ 2 månader sen vi började 8:an, på ett sätt är det väldigt skönt att få sommarlov, men endå vill man inte sluta, för dagen vi slutar nian kommer bara närmare och närmare... jag vill inte sluta 9:an! vi vet inte heller vad vi ska göra på skolavslutningen än, hoppas på nått kul med killarna.
jag har lite ångest över klänningen också! vet inte ifall jag ska ha tights under eller inte? om jag ska ha det måste jag ju köpa det, snart!
jaja, inlägg kommer kanske ikväll! puss


bättre sent än aldrig!

        


     

bilder från konfirmationen 30-31 maj



norrchöaping säger vi östgötar!

idag var vi i norrköping med alla 8:or. i löfstad slott & på stadsmuseet. det dög, bättre än vanlig skoldag iallafall!
blir ingen handbollsträning för mig idag, det är nog bättre om jag tar det lugnt eftersom jag var sjuk igår och så är det ju fotbollsmatch imorrn som jag vill vara frisk till! hemma 18.00 mot malmslätt. tagga! ikväll blir det att ta det lugnt och läsa i en bok som måste lämnas tillbaka snart , och städa rummet. har sagt att jag ska göra det i snart 1 vecka - så det är väl dags snart... jaja, hejdå bloggen!

sjuk...

haha finns det någon skönare människa?

 



sånt här roar en sjuk och trött rebecka!

sommar sommar sommar!

1 juni - sommar på riktigt!
skola idag igen, den var chill nu i slutet. efteråt skulle jag & moa egentligen till stan men det blir imorgon istället! så istället har jag legat ute i solen och läst och lyssnat på musik. as härligt!
nu måste jag göra SO läxan för det orkar jag minsan inte imorgon!
pusshej


sommar 09's sommarplåga! svennebana-an

RSS 2.0