skol-DM

igår var det fotbollsträning, riktigt länge sen! den slutade 8. efteråt duschade vi och jag glömde bort tiden, så jag ringde mamma och hon sa att jag skulle gå hem till mormor & morfar så skulle hon komma. mamma kom typ 9, vi va där till kvart över, sen åkte vi in till malmslätt & hämtade jennifer. klockan var 10 innan vi kom hem och jag var JÄTTE trött!

därför vaknade jag kvart i 7 imorse och var trött så in i helvete om man får säga så!
fixa iordning mig och åt, sen till skolan. vi hade hemkunskap, och idag var det teoretiskt prov. vi fick göra vad vi ville med köttfärs. jag gjorde pannbiffar med potatis & brunsås. det blev faktiskt gott. sen klockan 11 åkte vi handbollstjejer fast utan moa magnusson, linnea aktanius och evelina peterson in till lkpg, ekholmshallen, och spelade skol DM. förlorade båda matcherna, mot ekholmen med 22-10 och mot berzan med 13-9 tror jag?
åkte sedan hem och åt och kollde lite på Offside. snart måste jag plugga lite, fysikprov och bildinlämning på fredag!
förresten så har jag anmält mig på mopedutbildning den 3 maj nu! riktigt skönt att jag har anmält mig nu...
pusssen


söndag

igårkväll åkte jag hem till moa, ungefär kvart över 6. vi åt och kollade på teve. sen lite senare kom emelie, och vi satt och pratade och lite så. till halv 9 hade vi laddat upp me massa cheeps och läsk. vi satt i moas rum med tända ljus och pratade. satt där hela kvällen, sen åkte emelie hem. då somnade moa så jag kände mig tvungen att också sova, inte så kul att sitta själv och glo, haha.

idag gick vi upp klockan 9. åt frukost  och sen gick vi upp till macken. spelade mot RP, sista seriematchen. 19-19. jämt in i det sista! serie 3 blev vi iallafall, as bra tjejer! <3
nu ska jag äta, sen plugga och ikväll är de wipe out som gäller!

pusss


hela veckan i ett inlägg!

förlåt ännu en gång för den dåliga uppdateringen! skriver om nästan hela veckan nu istället. kortfattat. här kommer den:

måndags: prao 6.45 till 16.00, på skanska maskin i lkpg, pappas jobb. sen hem och direkt till träning som började 16.45 till 18.00 med p-94/95.

tisdags: uppdatering denna dag

onsdags: prao sen direkt till träning som var 16.00 till 17.30. stannade kvar med födelsedagsbarnet linda och moa, vi kollade på pojkar 94 /95:s match mot finspång som dom vann. efteråt var jag trött = ingen uppdatering

torsdags: prao vanliga tiden, sen träning 19.00 till 21.00 med f-92/93. dom spelar ju med vax, så det var ganska svårt första gången...

fredags/ igår: prao och sen träning 16.45 till 18.00 med p-94/95. efteråt gick jag och linda hem till mig och åt pizza, sen hem till moa. där kollade vi på let's dance, som magnus vann! välförtjänt tycker jag eftersom Laila har varit danslärare. vi var ute lite också, sen hem till moa igen. kollade på the hills have eyes, fast jag kollade inte, jag vågade inte. istället somnade jag, när jag vaknade gick jag hem. typ kvart över 1. <3

idag: vaknade runt halv 10 eller nått, gick upp och åt frukost. skulle egentligen kollat på p-94/95:s match men den va inställd... nu har jag packat , ska åka till mamma snart. ikväll ska jag va med mina 3 bästa , linda moa och emelie <3
vet inte riktigt vad vi ska göra än :)

de här inlägget handlar ganska mkt om handboll känner jag, men det är det enda jag gör, älskart.
jag vill åka in till stan med, måste handla vårkläder ju !!! imorrn är de match och sen måste jag börja plugga på fysikprovet.. nästa vecka kommer bli tråkig i skolan, inga killar!

OBS!!!
glöm inte att de är earth hour 20.30 till 21.30
stäng av allt som drar ström - lampor tv dator m.m... gör det för miljön!!!

pussen

tisdaag!

gick upp klockan 6 idag för att åka till Hallsberg med pappa ( prao). vi skulle fixa en värmepanna som inte fungerade. kom tillbaks till jobbet runt 12. jobbade till 4, hade inte mycket att göra idag, så de va inte så kul. men jag ska nog endå söka sommarjobb där, man tjänar ju bra!
nu sitter jag och kollar på mopeder och mopedutbildningar. ska gå på LL EU-mopedutbildning med nicklas, men vet inte om vi ska gå 5 juli eller 31 maj?! jag tror det blir den 5 juli, det är ju bara 2 veckor efter födelsedagen.
mopeder har jag också hittat några, man måste ju nästan köpa dom direkt eftersom dom säljs så snabbt, men jag har inga pengar, eller inte så mycket iallafall.
ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på andra avenyn. skönt utan läxor är det .

pussen


hejhej

grå. tråkiga söndag.
vann matchen mot Finspång med 18-12. riktigt bra tjejer! sen åkte jag hem och kollade på andra avenyn.
imorgon börjar tjejernas prao-vecka. jag ska praoa på pappas jobb, skanska . 7-16 varje dag!
+ träning tisdag, onsdag, torsdag ,och plugg i fysik, svenska och bild. det är mycket nu.
ikväll ska jag läsa lite i fantasyboken, kolla på Wipeout, och måla på bilden.
pussen !


vinst again!

vaknade vid 7 av att jag hade jätte ont i tån. den är stukad sa karro innan matchen, men va fan, spelade ändå! vill ju inte missa en match! vi spelade mot ramunder, vann med 25-11 eller 26-11, så det var ju bra! imorrn är det match igen, klockan 12.20. kom och kolla!
iallafall, gick direkt hem till mormor och morfar efter matchen, morfar fyller 72 idag, grattis till honom <3. vi åt smörgåstårta, och sen efter åt vi vanlig tårta. kom hem för en stund sen, ska fixa lite i rummet nu med. ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se.

pusssen

aj min tå

schuule idag,väldigt kul faktiskt. eller ja, rasterna iallafall. först hade vi SO, och sen håltima. så vi gick hem till emelie , jag moa lina och emelie asså. vi fikade och skrattade, haha as kul va de! sen tillbaks och ha teknik, bild och fysik. moa och jag målade på varandra lite idag, men de va mest hon som målade på mig, jag kom inte åt 'na. och sen målaDe jesper, nicklas och johannorna på mig me. det va kul, haha!
när jag kom hem skulle jag försöka göra nått danstrick, hiphop, för jenna (asså på skoj) men jag misslyckades och slog i stortån i golvet. den är typ bruten. fan, haha.
nu har jag precis ätit, tacos. gött.
ikväll blir det att ta dt lugnt hemma med mys framför tv:n och så ska jag sitta här såklaart!
imorrn är det match mot ramunder 11.00
k o m  o  k o l l a !

pussss

09-03-19

idag var det skola igen då. började med svenska, vi har börjat med fantasy nu. jag ska läsa korpens port eller nått sånt heter den, hoppas den är bra bara, nån som har läst den? sen hade vi engelska, vi fick reda på proven. jag fick MVG. 120 av 127, bra rebecka. tackar. sen var det SO, matte, spanska och läxgrupp. på läxgruppen städade jag mitt skåp, med sopborste och allt. så nu är det finfint. att det är. förresten så har dom delat in vår läxgrupp-grupp i två grupper. jävla glädjedödare är vad dom är. usch. dom är lärarna alltså. för er som inte fattar det innan.

tog 15.43 tåget hem, tåget var fullproppat som vanligt på torsdagar, så jag fick stå upp, lyssnade på moving on - sarah dawn finer. den är vääldigt bra och fin tycker jag! åt lite snabbt när jag kom hem.sen hade jag inget för mig, och jag orkade inte gå och sätta på tv:n ( kan misstolkas) så jag stickade på min vante. gud vad jag stickade. jag har bara lite kvar nu, sen är den också klar. fast jag måste göra tummarna och sen innertyg. men det börjar närma sig nu iallafall. fast den ena är större än den andra, haha. ikväll ska jag bara ta det lugnt. finns inget att göra när man inte har några läxor.
idag har det varit väldigt fint väder. vår nu faktiskt. äntligen säger jag bara! jag vill åka in till stan också, sugen på massa nya snygga vårkläder! det var ett tag sen nu. skor, jeans, tröjor, jacka, smycken, smink... ja det finns mycket jag vill ha.

är lite trött på min blogg. alltså inte trött på det sättet, utan jag vill göra om den lite, vill ha lite grönt i den känner jag. och så vill jag göra ny header, men det är victoria bäst på. att hon är.
nej, tillbaks till stickningen och vanten. den ska bli klar idag, har jag bestämt. precis nyss gjorde jag det. bestämde det alltså.
nu börjar det lukta mat, och nu ska jag sticka och lyssna på musik, pussen


me encanta español

heelt vanlig skoldag idag, as usual.
hade SO, sen matte. sen hade vi språkval, spanska. fick reda på proven, MVG! göddigt. om det är. sen hade vi nått ordbokstest, det var ganska lätt det också. dagen rullade på med svenska, fysik och syslöjd. min andra lovikka vante är halv-vägs gjord nu, riktigt kul är det! efter skolan gick moa och jag hem till M & M och åt, sedan direkt till träningen. den var rolig, förutom att jag stukade lillfinget. men det är bra nu tror jag - sånt tillhör ju.
känner mig så jävla övertränad, eller vad man ska säga, har tränat och spelat handbollsmatcher nu i 2, snart 3 veckor. det går i ett just nu. kommer sakna't som fan när säsongen är slut, men ändå skönt att bara ta det lugnt, och hinna med skolan. fotbollen har ju börjat med, men har bara tränat 1 gång, och den gills knappt inte.

sitter hos mamma nu. vi har lämnat skidorna på jockes och ätit. köttbullar och makaroner, gott. måste göra SO läxan som var tills idag, och matteläxan. kanske sticka lite på mina fina vantar, kan ju kolla lite på TV samtidigt.
i helgen har vi 2 hemmamatcher, också dom sista. så kom och kolla nu! på lördan är den 11.00 mot Ramunder och söndan 12.20 mot Finspång. pepp är jag. redan.

I miss you babe, and i don't wanna miss a thing.

puss / rebecka


bästa på länge

ja nu var det ett tag sen igen, men jag hinner ju inte med allting, somsagt.
i söndags spelade vi match mot motala och vann med 18-15. riktigt skönt. att det var. så nu ligger vi 3:a :)

i går var det skola och sen gick jag hem med moa och fixade de sista inför romme! träning var det sen, kul.
efter träningen cyklade moa och jag till cg och köpte matsäck tills idag.

och så till idag:
gick upp tio i fem, fixade mig och åt lite och packade det sista. sedan upp till skolan, och sen åkte vi. resan tog typ 3 - 3,5 timmar, men kul var det! kollade på white chicks haha, så bra!
när vi kom fram åkte vi massor, kommer bilder!
åkte hem 4, och kom hem runt 8 :) resan hem hade moa och jag as flumm - haha så kul!

tack alla, längtar redan till nästa år!


jag och bästa


evelina och moa


lisa


julia och felicia


GRATTIS IDA , 16 ÅR IDAG! :) <3


lördag

helg!
jag börjar bli dåligare och dåligare med uppdateringen nu känner jag.
igår va de iallafall kul! va ute med massa folk, allt va kul förutom i skogen, haha!
imorgon är det bortamatch mot Motala, vinst nu tjejer?! :D
ikväll vet jag inte vad som händer?
puss

handboll

det var ett tag sen jag uppdaterade, men handbollen tar verkligen upp ALL min tid just nu!
i söndags var det match, måndags träning, tisdags match och igår träning. idag är min första lugna dag sen i fredags, jag är så himla trött hela tiden just nu alltså!
matchen i tisdags var mot RP. vi vann med 23-17. jätte bra match, och vi är så sjukt bra! bäst typ .
idag var det skola till halv 4, lång och jobbig dag. gick hem till emelie och hämtde en jacka, och sen hem .
ikväll ska jag inte göra något, förutom att göra pannkakor då, som jag redan ätit den här veckan (a)
kommer några bilder från veckan istället :)

mina måndags pannkakor


tisdagens outfit


tisdags efter matchen



love / r.

om du bara visste...

måndag igen, nu har en vecka gått och det är bara 1 enda vecka, bara 7 dagar, till romme och jag längtar så in i . fasen va kul det ska bli alltså!
idag var det en helt vanlig dag som rullade på med idrott, fysik, svenska, engelska och matte. kände att ja va lite anti i början, men det släppte med tiden! ;)
sedan hem och fixa lite, sen träning 5 till 6. sjukt bra träning, iaf från min sida tycker jag allt .
nu har jag ätit också, gjorde pannkakor med glass. muuums!
nu måste jag plugga lite hkk tills imorrn om fetter...

hade  bra / r.

helgen

dags att uppdatera nu känner jag!
jag skrev ett i fredags, men då kom min syster in och jag var tvungen att stänga av hennes dator akut, så det var bara att stänga av ;)
i fredags skulle jag egentligen åkt på nån fest i mjölby, men jag orkade inte. tur att jag inte åkte för det var tydligen tråkigt , haha. så jag var hemma med mamma och vi kollade på let's dance och så ska det låta. det var mysigt.

på lördagmorgonen åkte jag in till kyrkans hus, och vi åkte till gransnäs, som ligger ca 7-8 mil härifrån. var där med konfirmationen lördag till söndag. jag förväntade mig inte att det skulle vara nått kul, men det dög ju iallafall. det var andra konfagrupper där, och en kille var sjuuukt snygg! haha dom skämde ut mig på kvällen ! "/
klockan 11 på kvällen var det mässa i kapellet, och det var as mysigt!
sen sov jag , moa och sam i ett rum, pratade läänge :)

idag vaknade jag av att haidi, vår ledare kom in och sjöng: godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt gomorron gomorron i köööör! haha haha!
så vi gick upp och åt frukost , sen gjorde vi lite saker med gruppen :)
vi handbollstjejer som skulle åka tidigare gick och åt vid halv 12, och sedan åkte vi hemåt, eller mot hallen :)
spelade match mot ljungsbro, riktig hat-match var det! men vi vann, 20-11! sjukt skönt med 2 poäng :)
nu måste jag plugga lite hemkunskap och sen sängen :)

puss / r.

torsdag

jag hann inte uppdatera igår, eller jag orkade inte faktiskt! så vad jag gjorde igår förblir ett mysterium! :)

idag gick jag upp vid 7, fixade mig och sen åkte till skolan. helt vanlig dag idag, ganska tråkig faktiskt.
sen hem och diskade lite, sen satte jag mig här!
imorrn har jag heller inget att göra, ingen träning me p-94 heller "/



 

Stora Handbollstestet!

vilket nummer har du? 17
Nämn några saker du har blivit kallad på plan? hora, fitta, cp, idiot m.m..dom vanliga typ :S
vilken klubb/förening spelar du i? mantorps IF/HF
är det bra, eller skulle du föredra någon annan? nej, de är bäst!
vad för position har du?  9 meter
vilka spelar du med?  f94/95
tränar du bara med dom? ja och p-94/95
får du spela med äldre eller yngre? yngre
får du spela med båda könen? ja, träna iallafall
tränar du ofta hemma själv? springer ibland
 vilken skor har du? kempa
gillar du dom? njaa, sådär
Dina föräldrar har dom spelat handboll? nej
var dom duktiga? -
har/gör din eller dina syskon det? ja
är hon/han/dom duktiga?  ja
har du gjort mål på träning?  ja
gjort mål på match? ja
hur länge har du spelat handboll? sen 2:an
Oscar Carlen eller Kim Andersson? oscar carlen
kollar du på handboll på tv ofta? jadå
brukar folk säga att du är duktig på handboll? jaa
hemmaplan eller borta? hemma
vad ligger ditt lag i seien: 4

vilka ligger 1:a? nkik
vilket ligger sist?  nais
bästa matchen ni gjort? många, kan inte välja 1
sämsta matchen ni gjort? borta mot malmslätt
bästa matchen du gjort?  vadstena / nyköping
sämsta matchen du gjort? komer inte på vilka vi körde mot
går ni hem med förlust,seger eller oavgjorda oftast? seger!
hur många lag/matcher har ni mött i år? 16
hur många är segrar utav dom? 11
hur många är förluster? 5
och oavgjorda då? 0
är du en sån som hatar att förlora? jaa
hur många handbollar har du på rummet? 0
spela eller kolla på en handbollsmatch? spela
är handboll en "fjollsport"? nej det gör ontatt spela handboll
har du lärt känna många genom handbollen?  ja
vill du satsa på handboll när du är äldre?  ja

skulle du kunna tänka dig att gå på handbollsgymnasium och vart isf? typ jönköping, göteborg
vilken hall gillar du bäst att spela i? klämmestorpshallen, vadstena sporthall
trä eller vanligt golv? båda
liten eller stor plan? stor
hur ser din vattenflaska ut? en är vit och en är genomskinlig och en är blå/turkos

är handboll är en stor del av ditt liv? ja
hur ser ditt/erat matchställ ut i laget? vit tröja med grönt nummer och gröna shorts
har du fått någon skada i handboll? aa
allvarlig? nej
har du träningsoverall? aa
använder du vanliga strumpor till träning? nej, vita sportstrumpor
till match då? samma

har du mer träningskläder än vanliga kläder? nej
skulle du kunna kalla dig själv sportig? ja
skulle andra kunna kalla dig det? aa
träning eller match? match
är DU bäst på träning eller match? match tror jag
har du svurit mot dommarn? ja
har du blivit utvisad? japp
försökt skadat någon? ja
 har skadat någon? aa
har du gjort så det blivit straff? jaa
hörs du mycket på plan, eller säger du inget?  hörs mycket
peppar du dina lagkamrater? aa
har du blivit sur på någon i ditt lag för att den gjorde fel? ja, men försöker låta positiv!
vem är lagkapten? lisa
är den bra som det? jadå
vem är bäst i erat lag? alla är bra på sina positioner!


tisdag, hell yeah!

började med hemkunskap, det var rätt roligt idag. vi jobbade med den andra gruppen, så det var kul!
sen hade vi lång rast, och sen idrott. hade lasse! haha. slutade med klassföreståndartid, och sen slutade vi kvart i 2 : )
åkte hem och åt lite, sen pluggade jag det sista i matten, och även lite i spanskan och SO:n. men jag var så himla flummig så det gick inte att plugga, får göra dt ikväll istället :)
nu ska jag packa sen åka in och träna :)

puss / r.


måndag!

måndag, ny vecka & nya läxor.

började med idrott, hade rugby, fast jag var inte med pga träningverk i ljumksar och mage(rutorna) och arm. haha gud jag låter som nån sjuksköterska typ! sen hade vi fysik, svenska, engelska och matte. dagen rullade väl på rätt bra tycker man iallafall.
jag följde med moa hem direkt efter skolan, provade pjäxor till womme! (romme, fast på östgötska) sjuk kul ska det bli, jag moa och evelina, tre noobs ute i backarna! oj oj oj hur ska detta sluta?! hihi
sen gick jag hem till papput och hämtade pengar och sen upp till gårn för att betala, sen hem :)
känns jävligt gött nu när man är anmäld! :D
förövrigt så måste jag plugga ikväll med...

  • onsdag; so läxa, matte prov, svenska uppsats (prov)
  • torsdag; spanska prov, engelska läxa, fortsättning på uppsats
    uschaaaan!

+ på allt de där är träning tisdag, onsdag och kanske fredag(?) och match på lördag och söndag ( båda hemma ) och ett konfirmationsläger! ojojoj...




puss / r.


första mars

lång dag idag. gick upp halv 10, åt frukost och packade. sen åkte vi upp till samlingen , borta match mot vadstena.
riktigt jämn match, men i slutet drog vi ifrån, 27-21 blev det! :) så jävla gött!
sen åkte vi hem till hallen direkt, kollade på slutet av damlaget, dom vann också :)
sedan hem & packade för jag skulle till mamma , och sen ner till hallen igen , fast den här gången med syster , vi kollade på a-laget. dom förlorade, fast va endå asbra!

åt hos mormor&morfar gjorde vi efter, mamma jag jenna och madde :)
nu är jag hemma , lång söndag säger jag bara!
och jag är helt slut efter gårdagens och dagens träning/match!
inte kan man vila heller, nej för nu eller snart måste jag plugga på matten och sen sova ( visserligen är ju det samma sak som att vila). men sen är det en ny vecka igen, och denna gång med 2 prov! usch.

puss / r.


RSS 2.0