yeah !


ignorera min "flörp" i håret tack!

första dagen på Mandarin gick bra och det var riktigt kul!
vi fick inte ta beställning än men vi skulle få det nästa vecka, kanske innan.
nu ska jag ta nått att äta och sen packa väskan inför träning med det älskade laget.
efter träningen blir det säkert nått O.C avsnitt, my life haha!

PEACE OUT BITCHES

tredje gången gillt !

hemma igen från matchen. MAI vann med 2-0 och min bästa fotbollsbrud emelie gjorde 1 av målen. skitsnyggt.
och det var svinkallt ute, usch det börjar verkligen bli höst nu. sommaren är över nu alltså. lite sorgligt men faktiskt endå rätt skönt. det komer ju en till nästa år! hoppas jag...
nu spelas use somebody - kings of leon på datorn och det gillas! den ligger säkert på sin plats på spotifylistan.


nu blir det O.C resten av kvällen. och imorrn är det sovmorgon eftersom vi börjar 10 på Mandarin! alltså går jag upp runt halv 10, göddigt. handbollsträning imorrn ocksåå, det gillas till tusen.
med detta avslutar jag mitt T R E D J E inlägg för söndagen. hoppas ni haft en lika bra dag som jag idag!

godnatt :)


pictures


nu åker jag och tittar på match och jag ser ut såhär!
conversen sitter på också.








kisses


gör inte livet svårare än vad det redan är

feel the rain on you skin
no one else can feel it for you
only you can let it in
no one else, no one else
can speak the words on your lips

idag har jag varit duktig och städat. nu ska jag göra nått att äta och fixa mig lite, sen ska jag åka till linköping och kolla på emelies fotbollsmatch mot Kenty, det blir nog jämnt.
imorrn är det PRAO, på en kinarestaurang. men det är med emelie och eve så de ska nog bli kul.
hejdå blogg - hej köket!

btw min mobil är konstig och just nu är den inte högst upp på listan på sånt jag gillar.

hon är bra den där tjejen


we're going out tonight

tänkte slänga in ett inlägg nu när jag har tid. ska på fest ikväll hos sötnosen felicia! innan är vi några hos mig och umgås, underbart. så nu vet ni vart jag håller hus hela kvällen - ring mobilen isf alltså.

idag var det östgötlagsträning som gick bra. sprang 5 km på 24.50 vilket jag tycker var bra. sen var det lite styrka + spel hela eftermiddagen. det gick faktiskt gganska bra för mig denna gången. 1 månad till nästa träff!

och igår var det fotbollsmatch mot Tallboda, förlust med 3-0, men det är inte hela världen!
Puss

did I throw it away?

hej bloggen. halvsitter i sängen nu med musik på. idag har varit en både bra och dålig dag. det var skola som vanligt och den orkar jag inte skriva om, den va normal. det har varit mycket känslor idag nu på kvällen, väldigt mycket.
och då menar jag inte bara dåliga saker. det är så konstigt, jag gör "bra" saker till dåliga för mig, fast jag egentligen ska "vara glad" för det?

nu ska jag iallafall kolla på O.C, har fått säsong 2 hemlånad nu, så det är det som gäller. och popcorn.
Yohanna sjunger i mina högtalare med Is It True, den är sjukt bra.
imorrn är det fredag, positivt. +++++

it's so good til it goes bad

vaknade runt kvart i sju och var jättetrött. eftersom jag var sjuukt trött så orkade jag inte fixa mig jättemycket så jag tog bara på mig jeans och en t-shirt till skolkortet idag. men jag tycker inte att det är så märkvärdigt med skolfoto längre, endå inegn som bryr sig om vaed man har på sig på fotot. dagen rullade på som vanligt, men min moa gick efter lunch så då blev det ju såklart tråkigare men så är det.

nu ska jag städa rummet för det ligger kläder överallt, så det är kvällens planer. såklart med musiken i högsta hugg! och sen ska jag kolla igenom spanskan, vi har "prov" imorrn. det är typ ett test säger Göran men det är ju ett prov egentligen så ahha, skitsamma.

imorrn ska josse ta med O.C säsong 2 till mig, hon glömde den idag. det är bääääst!

annars så är det lugnt än så länge i skolan, eller ganska iallafall. handbollen är i full gång och jag börjar bli övertränad, har inte sovit ut på snart 3 veckor. inte bra. men man vill ju inte missa en träning!


a lot of feelings

update: ligger i sängen hemma hos mamma. klockan är 20.40 och jag hade tänkt att kolla på lite O.C avsnitt nu. matchen gick inte dåligt, den gick SÄMST. vi förlorade med hela 8-1! Tro det eller ej, och dessutom gjorde vi vårt enda mål på straff, haha.
just nu lyssnar jag på Sexy bitch - David Guetta feat. Akon. jag ska hitta nått gott att äta på innan jag sätter igång det nu. imorrn är det skola, sovmorgon. looove that.   kisses




det är mysigt !


you don't know

godmorgon. igår gick jag ut på kvällen sen iallafall, haha. så brukar det bli. det var mycket folk ute, så det var trevligt.

nu har jag legat och kollat på två O.C avsnitt, det är ruskigt bra. snart ska jag gå upp och äta frukost/lunch sedan packa. ska spela match mot Wreta Kloster, hoppas på vinst! efter matchen åker jag hem till min käre mor.

egentligen skulle jag kolla på "Sommaren med Göran" på bio ikväll men jag hinner inte det, lite tråkigt. men det får göras nån annan gång. nu är det musik som gäller, det är det bästa som finns. hur skulle det egentligen vara utan musik?

förresten, just nu lyssnas det mest på Milow - You don't know.
R U S K I G T  B R A ! 

ny design

hejsan. har fixat en ny design, blev det bra? jag är rätt nöjd. den blev rätt mörk men det skiter jag i just nu.
har inte skrivit typ nått här i veckan men jag har haft fullt upp med handboll. tänkte skriva en liten...ja nått, om veckan. here it comes!
måndag - skola och handbollsträning
tisdag - skola och handbollsträning
onsdag - skola och fotbollsträning
torsdag - skola och handbollsträning
fredag - skola +och sedan ute med folk´

ganska enformigt va? haha men I love it. handbollen alltså. skolan är helt okej faktiskt. rasterna är roliga med min fina moa, har nog aldrig skrattat så här mycket på 1 vecka. lektionerna är faktiskt också rätt roliga, så jag ska inte klaga. och jag ska inte heller skriva en uppsats om skolan här och nu så nog om det.

idag har jag tränat i 4 timmar. joobbigt och svettigt men K U L !
klockan 9-12 med damlaget och sedan 12-13 med mitt häärliga lag, f-94/95.
så ikväll tror jag att det blir lugnt eftersom jag är ganska utmattad efter all träning. lite ont i huvet har jag också.
min tröja har kommit också! den är helt peerfa! jag ochsystern min ska ha filmkväll, OC faktiskt. PUSS


Handball.
Learn it. Play it. Love it.

tisdagkväll

hej bloggen. skola idag, rätt okej. nu har jag städat massor så nu ska jag bara byta om och packa sen åker jag ner på träning! ute + inne sen, härligt härligt! kort men ineehållsrikt, haha
PUSS


when I look at you my mind goes on a trip

hallå där. det var skola idag igen. det kändes båda bra och dåligt. det ska nog bli ganska skönt att komma igång igen, och allt blir som vanligt. jag fick överskåp också, värt att fira! haha
det var handbollsträning idag, grymt kul att börja igen. synd bara att vi inte skulle köra med vax, det skulle va kul. men nästa säsong så!

får ju inte glömma att min fina tröja är beställd, så den kommer nån dag! nu är det musik som gäller. PUSS


sista dagen

hellu bloggen, förlåt för den kassa uppdateringen. i fredags i stan köpte jag mig två linnen, en t-shirt, en kjol och ett puder. det behövs och det är billigt. 300 faktiskt. matchen på kvällen gick bra, 1-0 vann vi med. håret blev också bra, kanoners!
nu ska jag packa ihop mitt pick&pack och sen åka till beste far. imorrn börjar skolan och jag vill bara dööö. usch för skola säger jag! ikväll ska jag nog köpa I <3 Handboll tröjan också, från internet.

bilder kommer någondag, det här blev bara ett random inlägg eftersom det var några dagar sen.  Moa fyller idag också, puss på henne. <3

fullt upp

fredag. sista dagen på lovet kan man nästan säga, för det är ju helg sen och helg är ju inte lov. usch. det ska inte bli kul att börja plugga som ett djur. men att träffa allt folk igen blir ju lite kul, men det är endå inte kul att gå upp tidigt och vara i skolan. neej.

nu ska jag göra en frukost / brunch och efter det ska jag fixa iordning mig för att åka till stan. i eftermiddag, 17:15, ska jag klippa mig på unique, det behövs verkligen! sist jag var där hade jag inte klippt mig på över ett år så det behövdes klippas bort mycket men det ville inte jag, så det var fortfarande lite slitet efter de hade klippt. så då sa hon att jag var tvungen att klippa mig igen ungefär vid januari 09. men nu är det augusti 09 och jag har inte klippt mig än! ;)
men idag ska jag klippa bort det slitna, för det är så himla fult i topparna. och så måste jag börja använa värmeskyddande medel när jag fixar håret!

det är fotbollsmatch ikväll, hemmamatch. den börjar 18.00 så jag måste skynda hem så jag hinner spela kanske slutet av första, och andra halvlek. vi ska spela mot BK Zeros. hoppas på det bästa!




långt, men otroligt slitet !

PUSS

proppmätt

16:15

nu har jag ätit. jag gjorde mig en stor sallad och så värmde jag på det sista av tacopajen. Gott!
efter det diskade jag och då kände jag att jag verkligen blev proppmätt. jag åt vid halv 4, så jag hinner nog smälta maten innan vi börjar träna. nu gör jag inte alls mycket, tänkte fixa iordning lite i rummet, och ställa dit de nya sakerna jag och mamma köpte igår, de blir nog fint :)
nu regnar det inte längre, bra det. det är så jobbigt att träna i spöregn.


min fina kisse, sune. PUSS


ensam hemma med dåligt väder

hej svejs. idag är en lugn dag. har bara suttit här och lyssnat på musik och kollat bloggar. haha alltid kul och kolla "de stora" blondinbloggarna (dessie, paow, kissie, amanda) de snackar om varandra i var och varannat inlägg. haha!

ikväll är det träning, sista uteträningen innan vi börjar träna inne. ska bli sjukt kul att börja träna inne igen, med vax dessutom! på träningen i tisdags fick jag ju vätskebrist och blev jätte yr/illamående så idag laddar jag upp med mycket vatten! och den här tröjan, jag älskar den. jag har ju länge sagt att jag ska köpa den, men har inte riktigt haft pengar till det. men nu ska jag verkligen köpa den, det är ju nu jag har pengar!
jag funderar på att köpa en likadan fast i t-shirt modell. vet inte ifall ja isåfall ska köpa vit eller svart, men sånt märks.

PUSS

090812

idag har jag jobbat. det var inte alls lika jobbigt när man vet att det bara är 1 dag man ska jobba. man blir ju faktiskt ca 400 kronor rikare på bara 1 dag! efter jobbet skjutsade pappa mig till ikano. gick där med mamma, vi köpte lite grejs till rummet. en mysig lampa, tre ljus ( älskar ljus, ger värsta härliga stämningen! ) och en hylla. det var säkert nått mer som jag glömde, men säkert inget superintressant. juste ja, nu kom jag på bara för det. ett sovset eller vad det heter, ni vet ett sånt med örngott + påslakan. jättefint.

köpte lite välbehövligheter också, vilket resulterade i att en ögonbrynspenna, ett puder och en ansiktsmask fick följa med mig hem + en neon-orange tröja från bikbok, ni vet säkert vilken. resulterade, välbehövligheter ... haha vilka ord jag kan!


BTW: jag ska sluta ha datumrubriker i varje inlägg, jag tröttnar på det. fast jag vet ju endå aldrig vad jag ska skriva i rubrkerna annars. ointressant? ja


090811

nu är klockan 15.12 och jag ska göra mig nått att äta. mamma sa nått om att det fanns tacopaj, så det ska jag äta. jag har inte gjort nått speciellt idag, eller joo jag har faktiskt diskat & dammsugit. jag är pepp på träning ikväll också, loove it.



PUSS


090811

hellu bloggen. igårkväll åkte jag in till mantorp och var med killarna ( adam, kalle, macke, larssa, danne, sam och fille ). vi åkte till lillsjön och tog ett kvälldopp i det underbara vädret, sen åkte alla utom fille & danne hem till kalle och kollade på en skräckfilm som var mer som en komedi, haha. runt halv 12 skjutsade adam mig till stationen, och då när han hade åkt märkte jag att det inte skulle komma nått tåg, så jag gick till emelie och sov där, haha.

nu är klockan halv 12 och jag ska äta lite frukost. idag blir det nog lugnt på dagen, ikväll är det handbollsträning och det gillar vi!  PUSS


ABSOLUT ABSOLUT ABSOLUT SVENSK

090810

detta inlägg är tillägnat åt victoria, my one and only trogna läsare! idag är det måndag och mina gratissms tog slut idag, sorgligt nog. jag och madde med hennes boyfriend + hans syster ( emma h ) åkte in till ikano förut. det var tråkigt när jag inte tog med pengar, men så äre. ikväll har vi egentligen fotbollsträning men jag mår inte helt toppen så jag känner att jag kan spara mig tills imorrn, då det är handbollsträning.

jag måste tillägga att idag är det exakt 1 vecka kvar tills skolan börjar. 9an. jag vill inte! jag vill liksom inte börja 9an ens för jag vill absolut inte sluta nian! tänk att man ska skiljas från klassen och alla kompisar och bara byta skola? nej usch säger jag. jag vet inte ens vad jag ska gå eller vad jag vill bli,  och då är ju endå natur rätt bra eftersom då kan man ju bli i princip vad som helst, men det verkar så himla jobbigt. jag vet inte, let's see.

jag sitter vid mammas nya laptop, så det finns inga bilder. nu ska jag ta och läsa i boken "En blomma i afrikas öken". för mamma ska ha datorn. jag har bara läst 32 sidor eftersom jag började igår men den är jättebra.

OBS
jag väntar fortfarande på att jag ska få låna Twilight böckerna av Victoria men hon verkar inte ha fått dem än, hoppas hon får dom snart för jag vill ha de nu faktiskt! ;)

PUSS

090809

hej bloggen. det har inte kommit några inlägg nu de senaste dagarna på grund av vädret, så var arg på det istället för mig! i fredags och igår var jag med killarna så då hann jag inte med bloggen. och idag var jag i varamon med mamma. det var varmt, och mysigt. jag var med killarna och linda i skogssjön igår också, det var najs.

nu ska jag göra mig lite iordning och packa i lite stuff och sen drar jag in till mantorp och är med killarna. vi ska åka till lillsjön och bada, haha. på tal om ingenting så är min syster nu på Mallorca (Magaluf) med hennes kompisar. jag är lite avis faktiskt, fast jag ska ju kanske iväg igen... ;)
Puss


090806

helt vanlig dag. först jobb till 4 o'clock. det var rätt trevligt idag, på lunchen fick jag världens flumm och började skratta åt allting, som jag typ jämt gör. haha det var kul, gubbarna har humor ! imorrn är det fredag och den sista arbetsdagen för mig, men jag funderar på att jobba 1 dag nästa vecka också, det blir ju lite money! får se hur det blir! :)

halv 7 till 8 var det iallafall fotbollsträning, vi spelade mot p93-94, treevligt. nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i 11 (22.45) för då börjar det gamla avsnitt av BigBrother på tv400. haha det är jättekul !

förövrigt så är Lasse Winnerbäck mitt största fan just nu, love him! fast lasse har alltid varit bra, hans musik har alltid spelats i vårt feejna hus. jag älskar låtarna, fast det har jag redan sagt. jag pratade med moa & eve förut om konserten i vinter i lkpg, eve var lite på. hoppas det blir nått, skulle va kul!

nu blir det duschen med musik på högsta möjliga volym. PUSS


090806

snyggast skor på hösten!
här är lite av H&M:s höstsortiment. Me like!
gaaah jag måste ha! och tröjan längst ner är också sjukt snygg & mysig.
älskar de tredje skorna i ordningen, alla är snygga men de här är pricken över i:et ;)











090805

5 augusti. sista sommarmånaden. nästa månad är en höstmånad. det känns inte bra, att sommaren snart är slut. det känns som om jag inte har gjort nått nu i sommar. fast det har jag. jag kommer bara inte på nått nu!

sitter här nyduschad. alla, och då menar jag verkligen ALLA är på skänninge marken. eller ne förresten, alla utom JAG. för jag är hemma i köket. nyduschad. ha-ha. det sket sig med det iår, tråkigt nog. jag får längta i 365 dagar istället. imorrn är det bara (observera bara) 364 dagar kvar! yeey!

nu ska jag göra mig nått att äta, det lutar åt te & macka. det ska jag äta i min säng i mitt rum, samtidigt som jag ska kolla på Grease, den filmen funkar alltid! den var en av mina favvo-filmer i mina yngre dagar. ( haha där lät jag som en 95 år gammal tant som sitter och pratar för sitt barnbarn! )



en glad tjej! puss


090804

hellu. jobbat idag som vanligt, det var rätt kul. eller det är ju roligare att ha nått o göra hela tiden än att bara sitta.
efter jobbet åkte vi hem (jag och pappa) och jag åt lite innan handbollsträning. eller egentligen kan man inte kalla det handbollsträning, utan fysträning med handbollslaget. för det var fys til 100 %. jobbigt som tusan men det lönar sig i slutändan! nu ska jag äta lite och ta en dusch innan jag drar ute med tuffa boys! puss

090803

hej bloggen. kom hem för ca en halvtimme sen. började jobba idag igen, fast ska bara jobba 1 vecka nu. det var ganska kul idag, jag fick köra truck! och det är roligt, haha. nu ska jag fixa i rummet, sen är det fotbollsträning. ska bli rätt kul med träning igen, fast jag längtar mer till handbollsträningarna! efter träningen har jag bestämt mig för att springa. hurtigt tänkande! fast jag ska ju göra det också, det blir kanske svårare? nejdå det tror jag inte.

igår åkte jag & jenna hem från mamma efter 8, så vi var i mantorp halv 9. då släppte hon av mig på macken, och jag träffade Adam, Kalle, Viktor och Marcus. vi gick hem till Kalle och kolla på film och skrattade. fast inte mackan, han gick hem på dirren. det var kul, haha. det är alltid kul med dom grabbsen! ;)

nu måste jag hämta fotbollsskorna och benskydden, vet inte var de är, tror jag inte. nu kommer en bild på hur jag såg ut igår , fast jag hade plattat hår. puss!


090802

hellu igen. jag var hos mormor & morfar förut med madde. vi pratade lite med mormor om Kreta & Turkiet. morfar låg i sängen, han mår dåligt igen. inte bra, inte bra. sedan åkte vi hem, och då bytte jag bara om och sen tog jag moppen ner till dom igen och klippte gräset, 140 kronor rikare! på väg hem lämnade jag lite kläder hos moa som var hos mig. nu ska jag duscha sen fixa iordning mig för jag och Jenna ska till mamma och äta och så. jag vill hitta på något idag för imorrn börjar ju jag jobba igen, visserligen bara 1 vecka eftersom skolan börjar om 2 veckor. så det blir inte sent för mig på skänninge marken, om jag ens ska gå. måste tänka på det! det här var ett tråkigt inlägg men det är ingen som tvingar er att läsa så, whatewaaah! (;

LASSE WINNERBÄCK kommer ju till lkpg i vinter, 10 december. jag ska dit och därmed basta! haha.
älskar hans musik, den är bäst. kom änglar, en svår och jobbig grej, kom, i stockholm, hugger i sten, kom ihåg mig, solen i ögonen, hjärter dams sista sång, ja det finns många som fastnar. love från beckää

090802

hej bloggen. blev väckt runt 4 inatt av att mina systrar plus henke kom hem. madde slängde sig i min säng såklart, men det var trevligt att ha henne hemma igen. det blir ju lite tomt utan henne, haha.

jag har världens träningsverk efter igår också. juste , igår ja. vi var ju i öjebro där de va asmkt folk. trevligt men lite segt. jag, adam, danne och berra åkte hem kvart i 12. fick skjuts av berra. tur för annars vet jag inte hur ja skulle komma hem haha. nu blir det frukost, puss





så såg jag ut igår. jeansen från ginatricot
och tunikan ifrån JC :)

090801

hej igen. triathlon idag då, det gick ok. jobbigt va det iallafall, de tycker vi alla tre! haha men de är gött efteråt.
hur mår jag då? det kunde varit bättre, tack som frågar.

marie fredriksson - ännu doftar kärlek

090801

godmorgon bloggen. idag är det den första augusti, känns lite tråkigt faktiskt. fast det finns ju inget att göra åt de! igår var jag med moa, vi cyklade ca 3 mil. riktigt gött att röra sig igen! idag är det triathlon i gammalkil/lillsjön, och jag ska springa 4,2 km. jag har noo kondi så jag är nervös! jag gör mitt bästa, så får vi se hur det går, haha.


nu till kreta: det har varit 5 sjuukt härliga dagar i solen med min kära mor. vi har solat & badat och ätit god mat.
jag tänkte först skriva lite om varje dag men det orkas inte så ni får njuta av bilderna och gärna va lite avis, haha.

natten vi kom / första dagen

        

     

andra dagen

        
        

tredje dagen

        
     

fjärde dagen

        
        

sista dagen

     

tryck för att se större bilder.
jag har haft det bäääst <3

RSS 2.0